Foglaljon időpontot!

Központi telefonszám: +36 20 435 7116

Bartók Dental Centrum fogászati rendelő

 

Fogorvosi rendelônk fogorvosai:

 
Dr.Koppány Ferenc - szájsebész szakorvos

Dr.Koppány Ferenc

szájsebész szakorvos

Az egyetem elvégzését követően Budapesten az Arc- Állcsont- Szájsebészeti Klinikán kezdtem dolgozni. Fő érdeklődési területem a dento-alveoláris sebészet. Szakvizsgámat ezen a területen is megszereztem. Azóta is a Klinikán tevékenykedem, mint gyakorlatvezető, oktató, és szakmai kongresszusokon előadásokat tartok. Fontos számomra, hogy a pácienseimet bevonjam a kezelések menetébe, hangsúlyt fektetek arra, hogy minden lépést megbeszéljünk és nyugodt körülmények között történjenek a szükséges beavatkozások

bővebben
Dr. Gombos Lívia - Fogszakorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Gombos Lívia

Fogszakorvos, Fogszabályozó szakorvos

Közel 20 éve kizárólag csak fogszabályozással foglalkozom, esetnek és életkornak megfelelően kivehető és rögzített készülékekkel egyaránt. Számomra a fogászatnak ez a legizgalmasabb és legszebb területe. Mindig jó érzéssel tölt el, hogy a hozzám kerülő, sokszor mosolyuk miatt gátlásos gyerekek és felnőttek a kezelések során visszanyerik önbizalmukat, és szinte egy teljesen új emberként, elégedett mosollyal az arcukon távoznak a kezelések végén.

bővebben
Dr. Funk Tamás - Fogorvos, Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Dr. Funk Tamás

Fogorvos, Fogszakorvos (Konzerváló fogászat és Fogpótlástan)

Diplomàmat 2007-ben szereztem a Pècsi Tudományegyetem Fogorvostudomànyi Szakàn. A konzervàlòfogàszat ès fogpòtlàstan területèn helyezkedtem el, de szereztem tapasztalatot a dentoalveoláris sebèszeti beavatkozàsokban is. Magànrendelőben ès tàrsadalombiztosìtò àltal finanszìrozott rendelőben egyarànt dolgoztam rezidenskènt. 2012-ben szakvizsgàztam Konzervàlòfogàszat ès fogpòtlàstanbòl. Angolul beszèlek.

bővebben
Dr. Hermann Boglárka - Fogorvos

Dr. Hermann Boglárka

Fogorvos

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Tagja vagyok a Magyar Fogorvosi Kamarának. Főleg konzerváló fogászattal és fogpótlástannal foglalkozom. Kezeléseim során alapvető szempont a fájdalommentesség, a páciens pontos, korrekt tájékoztatása, valamint a barátságos légkör megteremtése. Fontosnak tartom, hogy minden esetben minőségi munkát adjak ki a kezemből.

bővebben
Dr. Gyenes Csilla - Fogorvos

Dr. Gyenes Csilla

Fogorvos

Egyetemi tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástanból szereztem. Főbb érdeklődési területeim a fogmegtartó kezeléseken alapszanak,ezen belül esztétikus tömések,gyökérkezelés,fogpótlások készítése,fogínygyulladás gyógyítása. Célom,hogy a pácienseim egészségesebben és elégedetten távozzanak rendelőnkből.Bővebben fogorvost-keresek.hu oldalunkon olvashat fogo

bővebben
Dr Azari Ali - Fogorvos

Dr Azari Ali

Fogorvos

Dr Azari Ali vagyok, tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem.
Elengedhetetlennek tartom a pácienseim teljeskörű tájékoztatását.Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.
Fő érdeklődési területem a fogpótlástan, konzerváló fogászat és a szájsebészet. 
Mivel évek óta Magyarországon élek, nem okoz számomra gondot a magyarul való kommunikáció, illetve beszélek még angolul és perzsául.
Célkitűzésem minden egyes páciens esetén a pontos, precíz, esztétikailag kifogástalan és - ami a legfontosabb - fájdalommentes fogászati kezelés nyújtása.

bővebben

Bartók Dental fogászati szakrendelő