Rendelőnk telefonszáma: +36 20 624 6146

Foglaljon időpontot!

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen:
+36 20 435 7116

Foglaljon időpontot!

Bartók Dental Fogászat Budapest - bemutatkozás

Fogászat és szájsebészet korszerűen
 
Fogászatunk Budapesten a 11. kerületben a Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében található. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthetô. Pácienseinknek egyszerű ''keresésmentes'' parkolási lehetôség áll rendelkezésükre, közvetlenül a rendelônk melletti parkolóházban.
 
Forduljon hozzánk bizalommal!
 
A BartokDental Centrum minôséget és fájdalommentességet garantál Önnek. Fogszakorvosaink munkához való hozzáállása, fogászati rendelônk korszerű technikai felszereltsége és egyedi kialakítása az Ön kényelmét szolgálja. Rendelônkben figyelmes és segítôkész recepciósok segítik Önt az adminisztrációban.
 
Célunk, hogy mindennemű fogászati problémájára egy helyen nyújthassunk gyors, fájdalommentes, szakszerű és teljes körű ellátást. Rendelőnk lépést tart a fogászati felszerelések fejlôdésével, így korszerű és professzionális berendezéseink között megtalálható többek között egy panoráma röntgen és kisebb röntgen egységek is, valamint három, a legmodernebb technológiákkal felszerelt fogorvosi kezelőszék is.
 
A BartokDental Centrum nem csak általános fogászati kezeléseket, hanem szájsebészeti kezeléseket, beavatkozásokat is végzünk, erre egy speciálisan felszerelt és elkülönített műtő áll rendelkezésre.
 
Munkatársaink szakmai felkészültsége és tapasztalata, mindenképp figyelemre méltó.
 
Hisszük, hogy stabil és tartós fejlôdési lehetôségek, csak konkrét minôségi standardok biztosításával érhetôek el.
 
Minden páciensünk számára minőségi szájápolást kínálunk, amelyet mindig barátságos körülmények között végzünk. Mindenek előtt a páciensek orális egészségével foglalkozunk, velünk a fogászati kezelés pozitív élmény lesz.
Mindent megteszünk, hogy a fogorvosaink elnyerjék bizalmát! A recepción és az orvosi rendelőben is egyaránt kellemes környezetet alakítottunk ki. A Bartók Dental rendelőnket felszereltük a legújabb és legmodernebb technológiával.
 
 
Bartók Dental 1114 Budapest, Bartók Béla út 41.
+36 20 624 6146
info@bartokdental.hu 
 
Várjuk szeretettel a Bartók Dentalba.

 

Bartók Dental fogászati szakrendelő