Rendelőnk telefonszáma: +36 20 624 6146

Foglaljon időpontot!

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségeken:
+36 20 435 7116 +36 20 349 6994

Foglaljon időpontot!

Bartók Dental Szolgáltatások ingyenes tanácsadás, fogászati vizsgálat, fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogtömés, gyökérkezelés, implantátum.

Diagnosztika

A fogászati kezelés megkezdése előtt fontos a helyes diagnózis elkészítése! Fogorvosaink teljesen képzettek, pontos diagnózist készítenek, és a megfelelő kezelési tervet biztosítanak. Sürgős esetben segítünk önnek, hogy minél hamarabb elkészüljön a diagnózis, megadva az összes információt a történtekről és a szükséges kezelésről.

tovább olvasom

Esztétikai kezelések

Esztétikai fogászati kezelés!Pontosan megadhatjuk neked azt a mosolyt, amelyet mindig is kerestél!Esztétikai fogászati kezelés! Próbáltad már magadon?A mosoly, amilyen még soha nem volt!Korábban el sem tudtad képzelni!Meglepő és csábító eredmény! Büszke leszel magadra!Tudni fogod milyen érzés, igazán jól megjelenni!Gyere el, és megbeszéljük a kezelést!Esztétikai fogászat a harmonikus mosollyal, a Haifa Dent fogászati rendelőben!

tovább olvasom

Parodontológia

A parodontológia fogággyal, illetve a fog körüli tartószövetek megbetegedéseivel foglalkozó tudományág. A szájüregben naponta képződik lepedék, amely a fogközökben és az íny mentén is lerakódik, s hosszú ideig való fennállását követően a szövetek károsodását, pusztulását okozza.

tovább olvasom

Gyermekfogászat

A gyermekfogászat a gyermekek fog- és szájbetegségeinek, illetve azoknak a megelőzésével foglalkozó tudomány. Sokan nem is tudják, de a gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen a gyermekfogászati kezelések a gyermek egész életére meghatározzák a dentális egészséghez, fogászati kezelésekhez való viszonyát.

tovább olvasom

Konzerváló fogászati kezelések

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer. A tömések kisebb, esetleg közepes szuvasodások ellátására használhatók, front- és rágófogakon egyaránt, de alkalmazhatók a metsző- és szemfogak élének pótlására, és a fognyaki kopások lezárására is.

tovább olvasom

Gyökérkezelés

Rendszeresen végzünk gyökércsatorna kezelését a fertőzések eltávolítása és a betegek fogainak megmentése érdekében. Fogorvosaink az eljárás szakértői az eljárás befejezései sikeresek. Kezelések a betegek teljes kényelme mellett történik. A gyökércsatorna kezelések gyakoriak, eredményeként jelentősen csökken a fertőzött fogak száma. Ha Budapesten, vagy a közeli településen élsz, és jelenleg fogfájdalmat tapasztalsz, hívj fel most, látogass meg minket, beszéljünk meg egy találkozót, és nézzük meg, szükséged van-e gyökérkezelésre!

tovább olvasom

Szájsebeszet

A szájsebészetnek különböző szintjei és típusai vannak. A fogorvosainkkal történő konzultáció során megbeszélik Önnel az ajánlott eljárást. Felejtse el az aggodalmakat. Ajánlást fogunk tenni a kezelés típusára, amelyet Ön fontolóra vehet. A végső döntés az Öntől függ.Nálunk a szájsebészet gyors, hatékony, nincs a kezeléssel kapcsolatos tényleges fájdalom

tovább olvasom

Szájhigiéniás kezelések

Egészségesnek lenni és elkerüli a rossz lehelet problémáját! A jó fogászati higiénia megakadályozza a későbbi fogágy betegségek kellemetlenségét, és tökéletes állapotban tartja a fogakat.Fájdalommentes kezelések és nagyszerű eredmények a Bartók Dental szolgáltatásában!

tovább olvasom

Általános fogászat

Általában fogászati eljárással kezeljük az alapvető fogászati problémákat, mint például a fogszuvasodást, a fogpótlás kezelését, fogágy betegségeket. Nincs ideje a fogorvoshoz menni? A sérült fog, kezelés nélkül nem gyógyul!

tovább olvasom

Fogfehérítés

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak ! A Bartók Dental fogorvosai segítenek Önnek, hogy elérje a kívánt megjelenést, és helyben kezelje az összes olyan fogászati rendellenességet, amelyben Ön szenved.Fogászati szolgáltatásunk kiterjed több különböző betegségek kezelésére.Jöjjön el hozzánk, és fedezd fel az összes szolgáltatást. Élvezze a teljes fogászati, szájhigiéniás jólétet, az élet minden szakaszában.

tovább olvasom

Bartók Dental fogászati szakrendelő