Rendelőnk telefonszáma: +36 20 624 6146

Foglaljon időpontot!

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen:
+36 20 435 7116

Foglaljon időpontot!

Bartók Dental Szolgáltatások tanácsadás, fogászati vizsgálat, fogkő eltávolítás, fogfehérítés, fogtömés, gyökérkezelés, implantátum.

Diagnosztika

A fogászati kezelés megkezdése előtt fontos a helyes diagnózis elkészítése! Fogorvosaink teljesen képzettek, pontos diagnózist készítenek, és a megfelelő kezelési tervet biztosítanak. Sürgős esetben segítünk önnek, hogy minél hamarabb elkészüljön a diagnózis, megadva az összes információt a történtekről és a szükséges kezelésről.

tovább olvasom

Esztétikai kezelések

Esztétikai fogászati kezelés! Pontosan megadhatjuk neked azt a mosolyt, amelyet mindig is kerestél! Esztétikai fogászati kezelés! Próbáltad már magadon? A mosoly, amilyen még soha nem volt!Korábban el sem tudtad képzelni! Meglepő és csábító eredmény! Büszke leszel magadra! Tudni fogod milyen érzés, igazán jól megjelenni! Gyere el, és megbeszéljük a kezelést! Esztétikai fogászat a harmonikus mosollyal, a Bartók Dental fogászati rendelőben!

tovább olvasom

Parodontológia

A parodontológia fogággyal, illetve a fog körüli tartószövetek megbetegedéseivel foglalkozó tudományág. A szájüregben naponta képződik lepedék, amely a fogközökben és az íny mentén is lerakódik, s hosszú ideig való fennállását követően a szövetek károsodását, pusztulását okozza.

tovább olvasom

Gyermekfogászat

A gyermekfogászat a gyermekek fog- és szájbetegségeinek, illetve azoknak a megelőzésével foglalkozó tudomány. Sokan nem is tudják, de a gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen a gyermekfogászati kezelések a gyermek egész életére meghatározzák a dentális egészséghez, fogászati kezelésekhez való viszonyát.

tovább olvasom

Konzerváló fogászati kezelések

A fogszuvasodás az egyik leggyakoribb fogászati probléma, amelynek rendszeres otthoni és rendelői szájhigiéniai ápolással megelőzhető lenne. A lyukas, szuvas fogak kezelésére általában a fog tömése a megfelelő módszer. A tömések kisebb, esetleg közepes szuvasodások ellátására használhatók, front- és rágófogakon egyaránt, de alkalmazhatók a metsző- és szemfogak élének pótlására, és a fognyaki kopások lezárására is.

tovább olvasom

Gyökérkezelés

Rendszeresen végzünk gyökércsatorna kezelését a fertőzések eltávolítása és a betegek fogainak megmentése érdekében. Fogorvosaink az eljárás szakértői az eljárás befejezései sikeresek. Kezelések a betegek teljes kényelme mellett történik. A gyökércsatorna kezelések gyakoriak, eredményeként jelentősen csökken a fertőzött fogak száma. Ha Budapesten, vagy a közeli településen élsz, és jelenleg fogfájdalmat tapasztalsz, hívj fel most, látogass meg minket, beszéljünk meg egy találkozót, és nézzük meg, szükséged van-e gyökérkezelésre!

tovább olvasom

Implantológia

Ha valamilyen okokból elvesztett fogat, akkor megtapasztalta milyen következményekkel jár. Az implantátum a legmodernebb, leginkább esztétikus és hatékony megoldást jelent a fogvesztés problémára. Az implantátumoknak köszönhetően kiváló minőségű kezelések érhetők el, amelyek lehetővé teszik a gyors és kényelmes helyreállítását.

tovább olvasom

Szájsebeszet

A szájsebészetnek különböző szintjei és típusai vannak. A fogorvosainkkal történő konzultáció során megbeszélik Önnel az ajánlott eljárást. Felejtse el az aggodalmakat. Ajánlást fogunk tenni a kezelés típusára, amelyet Ön fontolóra vehet. A végső döntés az Öntől függ. Nálunk a szájsebészet gyors, hatékony, nincs a kezeléssel kapcsolatos tényleges fájdalom

tovább olvasom

Fogszabályozás

A fogszabályozás korrigálja a gyermekek és a felnőtteknek részére egyaránt a fogak helytelen pozíciójának változtatását. Lehetővé teszi funkcionális harapást és esztétikai mosolyt. A szabálytalan fogsor könnyen orvosolható! Meghívjuk Önt és gyermekeit, ismerje meg fogorvosi rendelőnket, a fogszabályozás és a kezelés lehetőségeit!

tovább olvasom

Szájhigiéniás kezelések

Egészségesnek lenni és elkerüli a rossz lehelet problémáját! A jó fogászati higiénia megakadályozza a későbbi fogágy betegségek kellemetlenségét, és tökéletes állapotban tartja a fogakat. Fájdalommentes kezelések és nagyszerű eredmények a Bartók Dental szolgáltatásában!

tovább olvasom

Általános fogászat

Általában fogászati eljárással kezeljük az alapvető fogászati problémákat, mint például a fogszuvasodást, a fogpótlás kezelését, fogágy betegségeket. Nincs ideje a fogorvoshoz menni? A sérült fog, kezelés nélkül nem gyógyul!

tovább olvasom

Fogfehérítés

Fogfehérítés – Vonzó fehér fogak ! A Bartók Dental fogorvosai segítenek Önnek, hogy elérje a kívánt megjelenést, és helyben kezelje az összes olyan fogászati rendellenességet, amelyben Ön szenved.Fogászati szolgáltatásunk kiterjed több különböző betegségek kezelésére. Jöjjön el hozzánk, és fedezd fel az összes szolgáltatást. Élvezze a teljes fogászati, szájhigiéniás jólétet, az élet minden szakaszában.

tovább olvasom

Bartók Dental fogászati szakrendelő